+31(0)524-534866 info@gabinova.nl

Schanskorven

Wat is een schanskorf of steenkorf?

Schanskorven of steenkorven zijn gazen van metaal gevuld met breukstenen. Het materiaal kan in iedere gewenste vorm worden gemaakt en worden gevuld met diverse soorten stenen. Doordat de maatvoering zo flexibel is, kan dit product in vrijwel iedere situatie worden toegepast.

Schanskorven op maat

Doordat elke tuin anders is, is elke schanskorf ook anders vinden wij bij Gabinova. U kunt eenvoudig schanskorven op maat laten maken. Als eerst geeft u de afmetingen van uw tuin door en welke breukstenen uw voorkeur hebben.Ontwerp zelf eenvoudig uw schanskorvenkorven op maat bij Gabinova en geniet snel van de sfeer dat de korven en stenen met zich meebrengen naar uw tuin.

Schanskorven plaatsen

Hebt u de bestelling gedaan dan is eigenlijk het moeilijkste werk al achter de rug. Het plaatsen van de schanskorven is niet eenvoudig maar heel goed zelf te doen. Het belangrijkste is dat de fundering goed op orde is zodat het niet kan verzakken. Dat betekent dat het voldoende draagkracht moet hebben en waterpas is uitgezet.

Schanskorven kopen

Bent u overtuigd? Dan kunt u nu uw eigen schanskorf ontwerpen en bestellen. Wij hebben een eenvoudige bestelprocedure waar u de lengte, hoogte en de breedte in kunt geven, hierdoor creëert u zelf uw eigen schanskorf. Vervolgens kiest u de breuksteen die bij uw sfeer past. U dient bij uw keuze van de breukstenen rekening te houden met de breedte van de korf, bij de smallere korven kunt u het beste kiezen voor een kleine maat breuksteen.

 

Onderhoudsvrij, lange levensduur en sfeervol

Het product is onderhoudsvrij en heeft een zeer lange levensduur. Daarnaast straalt het luxe, sfeer en stijl uit. Een schanskorf is niet zomaar te plaatsen maar heel ingewikkeld is het ook niet. Gabinova adviseert haar klanten in een veilige en stabiele opbouw van de korven om verzakking of vervorming te voorkomen. Wilt u zelf uw schanskorf plaatsen? Wij hebben voor u een stappenplan opgesteld zodat u uw schanskorf op correcte wijze kunt plaatsen.

Bekijk het stappenplan