+31(0)524-534866 info@gabinova.nl

Lente!

Geplaatst op door in de categorie Algemeen, Inspiratie

Het wordt lente. Eindelijk. En u ook kent het gezegde: een nieuwe lente, een nieuw geluid. België kan weer naar buiten, de tuin in. Wellicht heeft u plannen om die tuin eens goed aan te pakken. Zodra het zonnetje tevoorschijn komt, gaat het buiten bruisen. Dan komt er energie vrij. Laten we die energie nuttig gebruiken en omzetten in daden. Hop, aan de slag! Haal dat tuingereedschap uit de schuur en bedenk hoe uw droomtuin eruit moet zien. Gabinova denkt daarin graag mee.

Gaat u het dit jaar eens heel anders doen? Wat dacht u van een schutting gemaakt uit schanskorven? Of een prachtige haard als stralend middelpunt van uw terras? Wist u dat wij ook haarden hebben die geschikt zijn als barbecue? Volledig gemaakt van schanskorven, precies in de maten die u nodig heeft. Welke sfeer streeft u na? Wij hebben diverse soorten breukstenen, in diverse tinten en formaten waarmee u die sfeer exact kunt bepalen.

Maar waar begint u?

Gabinova.nl

Op onze webshop natuurlijk! Bij Gabinova hadden we ook last van lentekriebels. Wij hebben de energie gebruikt om onze shop samen met de gedreven medewerkers van Guapa Media B.V. uit Groningen eens grondig te vernieuwen, zodat u nog gemakkelijker de weg vindt in ons uitgebreide assortiment. Letterlijk honderden producten en ideeën hebben we overzichtelijk verzameld op www.gabinova.nl. Bekijk de voorbeelden van tuinen waarvoor wij al schanskorven hebben mogen leveren en doe inspiratie op voor uw tuin. Tot slot: bestellen gaat nog eenvoudiger.

gabinova.nl

Eén ding blijft hetzelfde: onze service. Die was al top en die blijft top. We zien u graag! www.gabinova.be.

Deel dit artikel

Terug naar het overzicht